Boda Borg

Välkommen till Boda Borg Karlskoga


Förboka ditt besök för att vara garanterad plats!

Aktuellt

 

Den 19 maj och 9 juni har vi begränsat med platser kvar. 

Kontakta oss via telefon eller mail för bokning. 

 

 FÖRETAG    FÖRENINGAR    PRIVATGÄSTER    KLASSRESA

 

Förboka ditt besök för att vara garanterad plats!

 

Har du aldrig besökt oss och vill se hur det ser ut på vår anläggning? Klicka här

De senaste tre åren har vi öppnat 14 st nya Quests, bestående av över 40 celler, så om det var längesen du besökte oss så kan vi garantera mängder med nya utmaningar.

Vårt senaste tillskott på Questhimlen är LAVA som hade premiär 23/12 2017. LAVA är en röd Quest med bolltema och en tvist...

2017 öppnade den svarta Questen Hero, den gröna Questen fängelset samt WatchOUT, en röd Quest. De Questar som fått ge vika för våra nykomlingar är Explosionsrisk, Mission, Robinson samt Infra.

FÖRETAG    FÖRENINGAR    PRIVATGÄSTER    KLASSRESA

Klassresa

Sitter ni som bäst och planerar en klassresa. Vi arrangerar allt från 1-dags till 3-dagars äventyr för skolklasser. Klicka här för att läsa mer om vad vi kan erbjuda just er.

 Har du inte varit på Boda Borg tidigare? Vill du bli inspirerad? Kolla in filmen nedan!

 

Boda Borg i Karlskoga är beläget alldeles intill E18 vid utfarten mot Karlstad/Oslo. I direkt anslutning till anläggning finns det gott om gratis parkeringsplatser.

På Boda Borg i Karlskoga finns det totalt 25 st Quests att uppleva och äventyra i. En Quest består av mellan 2-5 rum. I varje rum ska du tillsammans med ditt lag lösa en eller flera uppgifter/utmaningar för att komma vidare till nästa rum i Questen. Totalt finns det över 100 olika rum med utmaningar i.

Questarna är byggda i tre svårighetsgrader: Gröna, röda och svarta. Gröna Questar innehåller icke-fysiska utmaningar, röda innehåller en mix av klurigheter och fysiska utmaningar, svarta är framförallt fysiskt utmanande. Ditt lag har alltid tillgång till samtliga Quests under ert besök. Rekommenderad klädsel är oömma kläder och bra skor på fötterna.

Varje år bygger vi ca 20% av alla Quests så att det ständigt finns nya utmaningar även för våra återkommande gäster.

Utöver Questarna kan du på Boda Borg i Karlskoga äta på restaurang Borgen, fika i vårt café, bo i vårt temainredda vandrarhem, konferera mm. Under sommarhalvåret har vi även utomhusaktiviteter i form av Vattensport, Robinsonkamp, Klättervägg, Segways, Stand-Up Paddlingboards, Sightseeingtåg etc.

Vi har aktiviteter som passar alla grupper och besöks årligen av mer än 60 000 gäster. Kom hit med familjen, företaget, skolklassen, föreningen, svensexan, möhippan, kompisgänget för en eller flera dagar fyllda av äventyr, gemenskap, teambuilding och glädje.

 

 

Boda Borg