Boda Borg

Välkommen till Boda Borg Karlskoga

Aktuellt

Lördagen den 11/2 har vi fullbokat mellan kl 13:00-15:00.

Har du aldrig besökt oss och vill se hur det ser ut på vår anläggning? Klicka här

Nu har vårt senaste tillskott på Questhimlen haft premiär. Det är Safari som slagit upp portarna. Det är en svart Quest med massor av fysiska utmaningar i häftig djungelmiljö. Nästa Quest att öppna blir Fängelset som har premiär till sportlovet 2017.

En ny Quest såg dagens ljus helgen den 23-24/4. Det är Quiz som har haft premiär. En grön Quest för er som gillar frågessport.

2016 öppnade vi även Conspiracy, ytterligare en grön Quest och utan tvekan den svåraste och mest påkostade gröna Quest i Boda Borg Karlskogas historia.

De senaste tre åren har vi öppnat 13 st nya Quests, bestående av över 40 celler, så om det var längesen du besökte oss så kan vi garantera mängder med nya utmaningar.

Varmt Välkomna till en vår fylld av äventyr!

Klassresa

Sitter ni som bäst och planerar vårens klassresa. Vi arrangerar allt från 1-dags till 3-dagars äventyr för skolklasser. Klicka här för att läsa mer om vad vi kan erbjuda just er.

 Har du inte varit på Boda Borg tidigare? Vill du bli inspirerad? Kolla in filmen nedan!

 

Boda Borg i Karlskoga är beläget alldeles intill E18 vid utfarten mot Karlstad/Oslo. I direkt anslutning till anläggning finns det gott om gratis parkeringsplatser.

På Boda Borg i Karlskoga finns det totalt 25 st Quests att uppleva och äventyra i. En Quest består av mellan 2-5 rum. I varje rum ska du tillsammans med ditt lag lösa en eller flera uppgifter/utmaningar för att komma vidare till nästa rum i Questen. Totalt finns det över 100 olika rum med utmaningar i.

Questarna är byggda i tre svårighetsgrader: Gröna, röda och svarta. Gröna Questar innehåller icke-fysiska utmaningar, röda innehåller en mix av klurigheter och fysiska utmaningar, svarta är framförallt fysiskt utmanande. Ditt lag har alltid tillgång till samtliga Quests under ert besök. Rekommenderad klädsel är oömma kläder och bra skor på fötterna.

Utöver Questarna kan du på Boda Borg i Karlskoga äta på restaurang Borgen, fika i vårt café, bo i vårt temainredda vandrarhem, konferera mm. Under sommarhalvåret har vi även utomhusaktiviteter i form av Vattensport, Robinsonkamp, Klättervägg, Segways, Stand-Up Paddlingboards, Sightseeingtåg etc.

Vi har aktiviteter som passar alla grupper och besöks årligen av mer än 60 000 gäster. Kom hit med familjen, företaget, skolklassen, föreningen, svensexan, möhippan, kompisgänget för en eller flera dagar fyllda av äventyr, gemenskap, teambuilding och glädje.

 

 

Boda Borg