Boda Borg

Boda Borg Karlskrona

Aktuellt

Quiz - Precis som på tv

Boda Booooo och nytt oktober-rekord

Vilket fantastiskt Boda Booooo vi fick på Boda Borg Karlskrona. Massor av entusiastiska, livrädda, glada och modiga besökare! Vi passade tillsammans med er på att slå ett rekord. Oktober 2015 står nu högst upp på listan av bästa månader någonsin.

Farmen står klar

Bygget av Farmen har inletts

Vi har nu påbörjat arbetet med bygget av nya questen Farmen. Håll utkik på vår Facebooksida då vi snart kommer behöva testpiloter.

Sportlov 2015

Den 14-22/2 är det sportlov på Boda Borg Karlskrona, det innebär utökade öppettider. Vi har öppet alla dagar under sportlovet mellan 10.00 - 18.00. Varje dag mellan 12.00 - 15.00 serveras även vår fräscha tacobuffé.

Bootcamp har öppnat

Den 31 januari öppnade vi vår senaste quest, Bootcamp. Det blev precis så fysiskt ansträngande som vi hade hoppats och trott på! Kom och testa vår tuffaste quest någonsin.

 

Första nya questen 2015

31 januari slår vi upp portarna för vår första nya Quest 2015 – Bootcamp. Här snackar vi riktigt tuffa tag och det gäller att vara snabb och beslutsam för att lyckas. Banan innehåller två rum och era prestationer i första rummet påverkar definitivt hur ni kommer att lyckas i andra rummet. Mer än så avslöjar vi inte nu... kom ut till oss och testa om ni har vad som krävs. 

Tre nya questar 2015

2015 bygger vi hela 3 nya questar efter succén med senaste tillskottet Skogstokig! Fredagen den 19/12 släpper vi första questen som kommer att stå klar redan den 31 januari. 

Julens öppettider på Boda Borg

Det blir generösa öppettider under hela jullovsperioden 20/12 - 11/1 . Läs mer här.

Årets Boda Booo blev en jättesuccé

Den sjätte upplagan av Boda Booooo blev en fantastisk succé. Ett fantastiskt arbete av Beccas Verkstad samt Scen & Sånt gjorde att vår anläggning blev ett fruktansvärt läskigt hus. Detta året satte vi även nytt besöksrekord och det var en fantastisk tillströmning av besökare.

Boda Booo 2014

Spännande och häftiga Boda Booo närmar sig med stormsteg. Årets Boda Booo genomförs 25/10 - 1/11. Läs mer här.

Hösten 2014

Mycket händer på Boda Borg under hösten, inte minst Boda Boooo under Halloween. Vi har generösa öppettider tisdag-söndag. Läs mer under Öppettider/Priser.

Sommar 2014

Den 16 juni till 17 augusti har vi ändrade öppettider. Vi håller öppet veckans alla dagar hela sommaren. Läs mer under Öppettider/Priser.

Nya banan Skogstokig

Kom och testa vår helt nya Quest på våning 1. Namnet på Questen är skogstokig. Precis som namnet avslöjar är temat skogen. 

Miljön är helfräck och ni kommer få fundera en extra gång om ni verkligen befinner er inomhus på Boda Borg...

 

 

Boda Borg