Boda Borg

Boda Borg Oxelösund

Vanliga frågor

 

Hur många behöver man vara?

För att Questa på Boda Borg behöver ni vara 3-5 personer i ett lag, det räcker alltså med att vara ett lag. Är ni flera lag kan ni tävla mot varandra. Gör gärna lagen kända redan innan ankomst för en smidig start, speciellt om ni kommer med en större grupp.

Vilka Questar får man köra?

Vi har 24st Questar och ni har tillgång till samtliga. Ni väljer själva vilken ordning och hur många försök ni gör i varje. Vill ni sedan gå tillbaka till en ni försökte med tidigare på dagen är det också helt ok. Det är alltså helt upp till er hur ni lägger upp eran dag. 

Vad innebär att "Questa"?

När ni försöker lösa utmaningarna i vårat hus så kallar vi det för att "Questa". 

Finns det någon åldersgräns?

Boda Borg är jättekul för alla åldrar, från 6 år och uppåt. Det går även att ta med dem yngsta i familjen. 0-5 år har fri entré och betalar endast 10 kr/fyllt år på tacobuffén. När ni har minstingarna med er så får en vuxen en fri entré eftersom den blir mer "barnpassare" än en helt aktiv spelare.
 
När vi har grupper som barnkalas, skolklasser och föreningar där barnen i gruppen är upp till 9 år,  bjuder vi en vuxen/lag som stöd i questarna. 

Finns det vegetariskt/veganskt om vi bokar tacobuffé?

Ja, det finns - meddela alltid kostinfo innan ankomst, särskilt om ni kommer med en större grupp. Se även innehållsförteckning för buffén här.

Övriga tips: 

Om ni kommer med en större grupp, företag, förening eller skolklass är det bra att åka lagvis. Ifall att någon skulle bli sen så kan övriga som kommit starta och ingen behöver stå och vänta på sitt lag.

 

Boda Borg