Boda Borg

Boda Borg Skellefteå

Nyheter

 

 

Boda Borg

Vi har byggt en ny bana/quest i stället för western och den heter Quiz. En frågesports bana typ Buzz, ni kan välja tema mellan sport, underhållning och vetenskap.
Sen har vi en skräckbana, vågar du prova den The Game, en grön bana men den baserar sig på intryck från SAW skräckfilmen! 

Vi har även byggt om Piraten, med en riktig kanon som skjuter Pirater som gör fel. Oxens rum 3 är nytt där det gäller att passa sig så inte Oxen kommer sig lös från hagen. Testa gärna också Tuff-Tuffare-Tuffast som  är 3 banor i en bana. Det är en svart banan/Quest med mycket klättra, krypa , hänga mm.. 
Nya utmaningar kommer! Vi bygger om ca 20% varje år.

Kolla in våran anläggning på Google!

 

Lasertag

Vi har skaffat oss en ny aktivitet som heter Lasertag (lasergame utomhus). nu men ny teknik framtaget tillsammans med LTU, där man kan följa spelet via stritslednings centraler. Bara för gruppbokningar, pris 250kr/person för 2 timmar.
Läs mer här!

 

Knep & Knåp

Vi har Knep & Knåpkampen är både rolig och spännande. I grupper om tre till sex personer ska ni under tidspress försöka lösa våra kluriga Knep & Knåp. Bygg bokstaven "T" med hjälp av bara fyra bitar, eller en flotte med åtta stockar och försök ta loss ringen ur "Ståndaren". Genom att samarbeta inom gruppen, våga pröva allas idéer, så brukar man till sist klara av det mesta.Totalt har vi åtta olika Knep och Knåp + 2 st extra klurigheter.Vi genomför denna aktivitet i grupper upp till 100 personer som mest. Tidsåtgång mellan en och två timmar. Knep och Knåpkampen kan bokas året runt. Vi kan genomföra den på andra platser än Boda Borg t ex på er egen arbetsplats eller där ni hyrt in er för en konferens. Grupp pris 20 personer 2500kr
Läs mer här!

 

Gårdskampen

En  utomhus aktivitet  där det är 5 grenar som man tävlar individuellt och i grupp lagets resultat räcknas samman, Sen avslutar man med Boda Borg Bingo. Tidsåtgång ca 3 tim. Grenarna är repkroken, blåsrör, hockeypucks spelet, Jätte puzzel, Stubbe/pallen, sedan gör man en gemensam avslutning med Boda Borg Bingo, där alla grupper tävlar om att hitta saker/djur i naturen på tid. pris 200kr/person.
Läs mer här!

 

Aktivitets-sammarbetsbana på Nöppelberget

En  utomhus aktivitet  där Vi har ett tiotal samarbetsövningar som stimulerar till ökat samarbete och gemenskap. En övning tar mellan 10-25 minuter att genomföra beroende på gruppens storlek och den nivå övningarna ska genomföras på.
banan kan hyra med eller utan intruktör. Pris halvdag 1000 kr, heldag 1500 kr samt instruktör 300kr/tim.
Läs mer här!

 

 

 

Boda Borg